dimecres, 23 de gener del 2019

Avui el Consell d'Adolescents estan en una sessió de sensibilització amb la Fundació Vicenç Ferrer

Avui, a la sala de Plens de l'Ajuntament de Tiana el Consell d'Adolescents assisteixen a una sessió de sensibilització de la Fundació Vicenç Ferrer.

La Fundació és una organització humanista fonamentada en la filosofia de l'acció. Amb la seva forma de pensar i actuar, Vicenç Ferrer va ser capaç de transmetre el seu compromís per a eradicar les desigualtats i mobilitzar les consciències, alhora que involucrava a les persones en el seu propi canvi. La seva forma d'entendre el desenvolupament ha donat lloc a un model exemplar en el marc de la cooperació.


El millor llegat que ens va deixar Vicenç Ferrer és el de demostrar-nos que ser persones solidàries és treballar pel bé comú. La solidaritat no només es basa en el treball directe amb les comunitats en risc d'exclusió, sinó que radica en gran part en la sensibilització de la societat, perquè aquest canvi sigui significatiu.

Una primera part se'ls ha explicat qui era en Vicenç Ferrer, per què va decidir anar a l’Índia i els inicis de la Fundació ara fa 50 anys. I en una  segona part on es treballen 10 dels 17 ODS i que són amb els que més treballa la Fundació. 

El tresor d’en Vishnu 
Objectiu de Desenvolupament Sostenible 6
Aigua neta i sanejament

Una persona malgasta 136 litres d'aigua al dia!!!

https://vimeo.com/311410307









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada